таг: Сакам

„Сакам да го спасам човештвото од заборав на емоциите од детството“...

0
„Сакам да направам нешто многу важно со кое ќе го спасам човештвото од заборав на емоциите од детството. Тоа би бил првиот музеј...

Навални повика на протести против војната

0
Не можам, не сакам и нема да молчам, гледајќи како псевдоисториските глупости за настаните од пред сто години станаа изговор...

„Те сакам“ – 3 хороскопски знаци кои најтешко ја изговараат оваа...

0
„Те сакам“, кратка и едноставна реченица, но воедно и моќна. Не можеме сите толку лесно да ја изговориме, но мора да признаеме...

Вежбање за време на бременоста: Зошто пилатесот е корисен за трудниците?

0
Преку фотографиите сакам да пратам една силна и искрена порака и поддршка кон идните мајки, да го прифатат сопственото тело и да уживаат...

д-р Зенделовска: Ќе ни треба долго време да создадеме колективен имунитет,...

0
Сакам да потенцирам, бидејќи ќе ни треба подолго време за да создадеме колективен имунитет, единствено што ни останува е да работиме на...