таг: сакала

Колеж на интелектуалци

0
Почитувани, Би сакала да ја информирам јавноста за следново: Јас во јануари наполнив 64 години и според Законнот за Здравствена Заштита...

Животната приказна на Катерина Шехтанска: Пишувам сценарио за сè она што...

0
Од мала ја сакала сцената, камерата, балетот и сè тоа ѝ се остварило… но не онолку колку што можела од себе да...

Уморна мајка престанала да чисти низ дома за да види што...

0
Една мајка сакала да дознае како ќе реагира нејзиното семејство кога таа одеднаш ќе престане да ги извршува сите работи низ домот....