fbpx

таг: „Рош“

Рош: Ветувачки резултати за коктел против Ковид-19

0
Швајцарската фармацевтска компанија „Рош“ претстави ветувачки резултати од клиничките испитувања за експериментален коктел против Ковид-19. Тој ги комбинира лековите казиривимаб и имдевимаб...

„Рош“ ќе произведува тестови за откривање нови мутации на коронавирусот

0
Швајцарската фармацевтска компанија „Рош“ соопшти денеска дека работи на нов дијагностички тест, чија цел е откривање нови мутации на коронавирусот во лабораториски услови....

Швајцарска фармацевтска компанија ќе произведува тестови за откривање нови мутации на...

0
Швајцарската фармацевтска компанија „Рош“ соопшти денеска дека работи на нов дијагностички тест, чија цел е откривање нови мутации на коронавирусот во лабораториски услови....