таг: Росица

‘Technicolor’/ Нова капсулна колекција на Росица Мршиќ

0
Модната дизајнерка Росица Мршиќ создаде капсулна колекција која ја одразува нејзината визија за потребите на времето кое го живееме: топла, опуштена, секојдневна...