таг: Розегард

„Урбано сонце“ – ја уништува короната на јавни места

0
Холандскиот дизајнер Дан Розегард ја претстави својата нова уметничка инсталација „Урбано сонце“, која со помош на УВ-светлина го намалува количеството на...