таг: Розамунд

Розамунд Пајк: На филмскиот постер ми ги зголемија градите!

0
Британската актерка Розамунд Пајк многу се налутила, бидејќи нејзиното тело го фотошопирале на постерот за филм. 42-годишната актерка збеснала откако...