таг: Рибата

Во вашето неделно мени задолжително вметнете ја и рибата

0
Рибата е посебно важен и хранлив производ за човечкиот организам од причина што во нејзе има многу белковни, есенцијални аминокиселини и рибини...

Зошто треба почесто да јадете риба?

0
Рибата е многу поважна за вашата исхрана отколку што мислите. Лосос, туна, ослиќ – без оглед на изборот на риба, еве зошто...