таг: решителна

Измама во Будимпешта: Му носеле пијалаци кои не ги нарачувал и...

0
Унгарската полиција спроведува решителна акција против алчните сопственици на угостителски објекти кои систематски ги ограбуваат туристите наплаќајќи им ги нарачките по вртоглави цени....

Нарачал кафе, па доживеал шок: Неколку лица уапсени откако турист доби...

0
Унгарската полиција спроведува решителна акција против алчните сопственици на угостителски објекти кои ги „ограбуваат“ туристите, наплаќајќи им вртоглави цени за услугата. Во...