таг: ретроградниот

Во 2023 ни пристигнуваат 4 пеколни ретроградни Меркури: Проблемите најмногу ќе...

0
Ретроградниот Меркур во 2023 година ќе донесе големи проблеми со парите и ќе донесе сосема нова енергија, која многумина тешко ќе ја поднесат....

Ретроградниот Меркур повикува на претпазливост, особено ако сте родени во овие...

0
Периодот на ретроградниот Меркур во Јарец ќе трае од 29 декември 2022 година до 18 јануари 2023 година. Ова не е време...

Супермесечина во Стрелец на 14 јуни: Период на завршување и отпочнување...

0
По затемнувањето и крајот на ретроградниот Меркур, добиваме супер-полна Месечина во огнениот знак на Стрелец на 14 јуни. Advertisements ...

Хороскоп – што ни носи ретроградниот Сатурн од 5 јуни до...

0
Хороскопот открива дека ретроградниот Сатурн ќе започне на 5 јуни и ќе трае до 23 октомври 2022 година. Ова влијание на планетата може...

Љубовен хороскоп за време на ретроградниот Меркур од 10 мај до...

0
Пролетта пристигна, сонцето сјае, а ретроградниот Меркур официјално се врати во градот. Од 10 мај до 3 јуни, Меркур ќе го има...

Пристига ретрограден Меркур, посилен од кога било: Еве како ќе влијае...

0
Меркур во ретроградниот период влегува на секои три до четири месеци, а во наредниот период тоа ќе се случи на 10 мај и...