таг: ретката

ФОТО: „Мачка со две лица“ е хит на Инстаграм

0
Благодарение на ретката генетска аномалија, Венус – „мачката со две лица“, се разликува од другите миленичиња… Имено, покрај нејзиното лице во две бои,...