таг: рестрикции

Уште две седмици Грција останува затворена за државјани на трети земји

0
Одлуката за привременото ограничување на копнените граници и новите дополнителни рестрикции воведени минатата седмица за граничните премини со Северна Македонија и Албанија, како...

Норвешка ги попушта рестриктивните мерки

0
Норвешката влада ќе олесни некои ограничувачки мерки бидејќи силните рестрикции поради  коронавирусот, воведени пред две недели, се...