таг: реконструкцијата

Првпат имаме листа на чекање на пациенти за трансплантација од починат...

0
Заврши реконструкцијата на хоспиталниот оддел на Универзитетската клиника за нефрологија – Скопје, со што, како што информираше денеска директорката на Клиниката, д-р Ирена...

НАТО ја почна надградбата на воздухопловната база во Албанија

0
НАТО ја започна реконструкцијата на албанската воздухопловна база Кучова од времето на комунизмот,...