таг: рекламирање“

Кина: Политичкото рекламирање ќе го отежни откривањето на потеклото на коронавирусот

0
Кинеската амбасада во САД соопшти дека „политичкото рекламирање“ околу работата за пронаоѓање на потеклото на коронавирусот, ќе...