таг: резервоарот

Пожарникарите спречија втора експлозија во „Хемпаркот“

0
По експлозијата на резервоарот со растворувачи во фабриката за хемикалии во западниот германски град Леверкузен, противпожарната единица по три часа борба со стихијата...