таг: Редакцијата

НАСКОРО: Документарен филм „ПОБЕДНИЦИ“ за селекторот Игор Ангеловски-Мрме и ѕвездената генерација

0
Редакцијата на „Види Вака“ на социјалните мрежи објави видео со кое го најави документарниот филм „Победници“, кој ќе биде посветен на селекторот на...