таг: регистрацијата

Во Македонија уште не постојат конкретни податоци за бројот на заболени...

0
Регистрацијата на карциноми во Македонија е на незадоволително ниво, поради тоа сè уште не постојат конкретни податоци околу бројот на заболени лица со...

Во Бугарија почнува регистрацијата за парламентарните избори на 11 јули

0
Во Бугарија денеска почнува регистрацијата на партиите и коалициите во Централната изборна комисија за учество на предвремените парламентарни избори, закажани за 11 јули....