таг: ревизори

Шпанскиот Суд на ревизори бара Пуџдемон да врати 1,9 милиони евра...

0
Шпанскиот Суд на ревизори ќе побара над 1,9 милиони евра од поранешниот каталонски лидер Карлес Пуџдемон за промовирањето на неговите сепаратистички идеи во...