таг: реализира

Промоција на Европската политичка заедница на 6 октомври

0
Идејата на Макрон се реализира во практика. На почетокот на октомври во Прага ќе се одржи првиот самит на новоформираната Европска...

Србија најави мерки ако Хрватска го стави ликот на Тесла на...

0
Доколку Хрватска ја реализира најавата за поставување на ликот на Никола Тесла како еден од симболите на хрватските монети, Србија сигурно ќе преземе...