таг: реализираше

ВИДЕО | Како мајчинството ја менува жената? 33 жени се фотографираа...

0
Една фотографка реализираше необичен и интересен проект чија главна тема е мајчинството… Литванската уметница Ваида Маркевичиуте Размиславиќ е авторка на...