таг: РДИФ

Од денеска Србија почнува со производство на вакцината „Спутник Ве“

0
Рускиот фонд за директни инвестиции (РДИФ) на својата веб-страница објави дека денеска на институтот „Торлак“, започна производството...

Од јуни производство на рускaта вакцина „Спутник V“ и во Италија?

0
Рускиот фонд за директни инвестиции (РДИФ) ќе воспостави соработка со швајцарската компанија „Адиен Фарма и Биотек“ во врска со производството на вакцината Спутник В...

Турција ќе произведува вакцина „Спутник V“, потпишан договорот со Русија

0
Рускиот фонд за директни инвестиции (РДИФ) денеска објави дека е потпишан договор со Турција за производство на...