таг: Раул

Раул Кастро се повлекува од политиката и од врвот на Комунистичката...

0
Раул Кастро денеска соопшти дека се повлекува од политиката и од функцијата генерален секретар на Комунистичката партија на Куба, наведувајќи дека раководството на...