таг: располага

Ниту еден лекар не сака да работи во затворите во Македонија

0
Македонија располага со вкупно 12 затвори, и сите имаат потреба од здравствен кадар. Потребни се, општи лекари, стоматолози, психолози и психијатри, но надлежните...