таг: Рамзан

Не било забрана, чеченскиот сатрап Кадиров на изведувачите им „препорачува“ограничувањата на...

0
Чеченскиот шеф Рамзан Кадиров појасни дека неодамнешните барања за ограничување на брзината на музичките композиции биле наменети само да бидат „препораки“ за изведувачите...

Кадиров и се заканува на Полска

0
Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров и се закани на Полска. Тој на својот канал на Телеграм...