таг: работа

Коментар на Уште непочната со работа, „Лајка“ крена прашина во јавноста...

0
Во програмата за работа на стационарот Лајка е предвидена еутаназија на кучиња со позитивен тест на парвовироза и штенечак, додека на кучињата кои...