таг: ПЦР

Д-р Кунгуловски: Што се случува со ПЦР-лабораториите во Македонија?

0
Што се случува со ПЦР- лабораториите во Македонија? – јавно прашува биоинженерот д-р Горан Кунгуловски, кој забележува недоследности во резултатите од тестирањата за...

Стопанската комора побара од владата да ги спроведе договорените мерки за...

0
Бесплатни ПЦР тестови за странски туристи, олеснети околности за субвенционирање и итно формирање на Комитетот за туризам....