таг: Пулково

(ВИДЕО) Огромен пожар кај аеродромот во Санкт Петербург, локалните власти тврдат...

0
Аеродромот Пулково во Санкт Петербург, Русија, беше затворен во неделата, на 10 март, откако се запали хангар, кој се прошири на вкупна површина...