таг: птица

Путекетеке – новозеландската „Птица на векот“

0
реклама Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за...

Твитер доби ново лого: Илон Маск ја замени сината птица со...

0
Традиционалното лого на сината птица на Твитер е заменето со слика на кучето Шиба Ину, популарно меме од 2013 година, што е исто...