таг: простори

Доколку во 2022 планирате свадба, еве кога треба да го направите...

0
На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари –...

СИГУРНО ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ: Еве што ќе ви се случи доколку...

0
На нашите простори, ракијата отсекогаш важела за омилен пијалок и секое вистинско домаќинство мора да има барем едно шише домашна ракија, која сакаме...

Венчајте се во април, НИКАКО во февруари- според месецот се одредува...

0
На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари –...

ФОТО | Најубавите микроапартмани: За среќа, доволни се 30 квадратни метри

0
Малите простори можат да се уредат модерно и функционлано, така што никогаш нема да посакате да живеете во поголем стан или куќа....

ФОТО: Како изгледа појадокот на минус 40 степени?

0
Времето на нашите простори овие денови повеќе потсетува на пролет отколку на зима, но постојат места во светот каде во моментот владеат...