таг: промоција

Ракот на грлото на матката е еден од видовите карцином, кој...

0
Мораме да работиме на промоција на изнаоѓање на стратегија и нејзина брза имплементација за масовен скрининг на женската популација за што е можно...

Работна средба на тема брендирање на текстилни компании и како да...

0
Агенцијата за странски инвестции и промоција на извозот денеска одржа работена средба на тема „Брендирање на текстилни компании во Република...

Промовирани иновативни алатки за промоција на туристички локации

0
Две иновативни алатки за промоција на гео-локации кои располагаат со богато културно и историско значење и будат имапкт во туристичката...