таг: Произведувачот

Филипс повлекува дел од респираторите, штетни се по здравјето

0
Произведувачот на медицинска опрема Филипс објави дека ќе повлече дел од респираторите поради опасност од распаѓање и активирање на ситни, токсични честички кои...