таг: при

Интервју со академик д-р Драган Јованов: Со употребата на фитомедицината успехот...

0
Академик д-р Драган Јованов при Европската академија на науки, со фитомедицина започнал да се занимава од лична причина, или како што ни...

Ордата на Трамп удри врз Капитолот, загинаа четири луѓе

0
При метежот и судирите пред Капитолот загинаа четири лица, вклучувајќи и жена застрелана од силите за безбедност, додека во непосредна близина на...

МЗЗПР: Потребен е нов закон за безбедност и здравје при работа

0
Македонското здружение за заштита при работа смета дека треба да се донесе нов закон за безбедност и здравје при работа...

Околу 20 мигранти од Африка се удавија вои Средоземно Море, се...

0
Туниските власти соопштија дека при превртување на чамец во Средоземно Море се удавиле околу 20 мигранти од Африка, кои се обидувале да пристигнат...