таг: приземјување

ФАА приземји 171 патнички авиони „Боинг 737-9 Mакс“ по инцидентот на...

0
Федералната воздухопловна администрација (ФАА) нареди денеска приземјување на околу 171 патнички авиони „Боинг 737-9 Макс“ („Boеing 737-9 Max 9“) низ целиот свет по...