таг: претпоставува

Тешка несреќа на два воени хеликоптерa во САД, се стравува дека...

0
Повеќе лица се претпоставува дека загинале при пад на два хеликоптери на армијата...

Од алфа до омикрон: Коронавирусот го прекрши правилото кое важеше со...

0
Како што се претпоставува дека ковид 19, се појавил кај лилјаци, па потоа преминал на човекот. Првично појавувајќи се во Вухан на крајот...

Биографијата на Меган и Хари ќе биде последната капка што ќе...

0
Се претпоставува дека новите поглавја кои ќе бидат додадени во биографијата ќе се осврнат на повеќемилионските договори што Хари и Меган ги...