таг: пресудата

Русија ја отфрли пресудата на Судот на ОН за запирање на...

0
Кремљ ја отфрли пресудата на највисокиот суд на Обединетите нации да го прекине нападот врз...

Борел: цврсто ќе одговориме на одлуката на судот на Полска

0
Европската унија ќе даде „цврст одговор“ на пресудата на врховниот суд на Полска со која...

Кибер напад на Интернет страницата на Европскиот суд за човекови права

0
По објавувањето на пресудата за лидерот на прокурдската партија Селахатин Демиртас против Турција, од вчера Интернет страницата на Европскиот суд за...