таг: прераснува

Пред-дијабет – предупредување за навремен третман и лекување на дијабетес тип...

0
Дијабетот денес прераснува во своевидна пандемија, опфаќајќи го секој единаесетти човек на глобално ниво, односно над 400 милиони луѓе. Дополнително загрижува фактот...

Пред-дијабет – предупредување за навремен третман и лекување на дијабетес тип...

0
Дијабетот денес прераснува во своевидна пандемија, опфаќајќи го секој единаесетти човек на глобално ниво, односно над 400 милиони луѓе. Дополнително загрижува фактот...