таг: преокупира

Верувајте и на својата интуиција и бидете независни: Овие 5 работи...

0
Страв. Тоа ни го преокупира умот и не спречува да напредуваме. Стравот е главната причина зошто понекогаш одолговлекуваме и ја губиме самодовербата, бидејќи...