таг: предлогзакони

Пуштени во собраниска процедура ратификациите на протоколите за членство на Шведска...

0
Владата ги пушти во собраниска процедура одделните Предлог-закони за ратификација на Протоколот кон Северноатлантскиот договор...

Фирмите ќе се изначекаат на државната помош

0
Економските предлог-закони од петти сет мерки денеска не стасаа на разгледување на Комисијата за финансирање и буџет. По вчерашното гласање од страна на...