таг: преданија

Врати што не се отвораат, лажни прозорци – што се крие...

0
Постојат различни приказни и преданија за мистериозни куќи и замоци низ светот, кои поради својата таинственост, привлекуваат илјадници туристи желни за авантура. Едно...