таг: практикување

Водечки научници: Долго препорачуваната секојдневна физичка активност од 30 минути може...

0
Деценискиот совет за практикување физичка активност од 30-тина минути на ден може да не им користи на сите, тврдат научниците. Истражувањато предводено...