таг: Прага

Во Прага состанок на шефови на држави или влади на ЕУ

0
Лидерите на ЕУ ќе се состанат во Прага за да разговараат за трите...

Прва средба на Европската политичка заедница

0
Во Прага денеска за првпат ќе се одржи средба на Европската политичка заедница, на неа...

Во Прага дводневен состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

0
Денеска и утре Прага ќе биде домаќин на состанок на министрите за надворешни работи на...

Москва и возврати на Прага, протера 20 Чеси

0
Москва протера 20 Чеси во знак на одмазда, откако Прага најави дека ќе протера 18 руски дипломати...