таг: правична

Модерна договори испорака на 500 милиони вакцини за програмата Ковакс

0
Глобалната програма за правична распределба на вакцини Ковакс потпиша прелиминарен договор со Модерна за купување 500 милиони дози од својот препарат против Ковид-19,...

Модерна договори испорака на 500 милиони вакцини за програмата Ковакс

0
Глобалната програма за правична распределба на вакцини Ковакс потпиша прелиминарен договор со Модерна за купување 500 милиони дози од својот препарат против Ковид-19,...