таг: Почетната

Ова е најефтиниот електричен автомобил во Европа – има кожна ткаенина...

0
Почетната цена е исто така позната. И тоа изнесува 9.999 евра за овој минијатурен автомобил на ниво на скоро двојно поскап Смарт....