таг: почекаме

СЗО открива: Кога конечно ќе дојде крај на пандемијата?

0
Ќе мора да почекаме додека да се стави крај на пандемијата. Идната година се очекува да заврши пандемијата на коронавирусот. Директорот на Светската...