таг: потсетува

Напад во Ерусалим, има жртви и повредени

0
Во соопштението се потсетува дека насилството на ова место, кое и двете религии го сметаат...

Кефир – Го чисти организмот од штетни материи и го подобрува...

0
Тој е производ што потсетува на јогурт и кисело млеко, но не е ниту едното ниту другото, дури ни по вкус не...

Како да се заштитите од коронавирусот во вашите домови?

0
Една студија потсетува колку е заразен Ковид-19 и колку е тешко да се спречи заразување ако некој живее во преполни мултигенерациски домаќинства. Ова...