таг: потврдата

Што точно значи да се умре од старост?

0
Во потврдата за смртта на кралицата Елизабета Втора, која беше објавена неодамна, стои дека причината за смртта била „староста“. Во секојдневниот говор,...

Грција ја намали важноста на потврдата за прележан ковид-19

0
Важноста на потврдата за прележан ковид-19 се намалува од шест на три месеци, соопшти Министерството...