таг: постепено

Француските земјоделци почнаа да ги отстрануваат блокадите околу Париз

0
Француските земјоделци почнаа постепено да ги укинуваат блокадите околу Париз и на други места во земјата, еден ден откако француската Влада понуди мерки...

Бербок; Земјите кандидати веднаш да бидат повикани на масата на ЕУ

0
Официјален Берлин ја поддржува идејата за постепено интегрирање во Европската Унија на земјите-кандидатки пред тие формално да се зачленат. Според германската...

Франција најави постепено укинување на ковид мерките

0
Францускиот премиер Жан Кастекс ообјави дека од 2 февруари земјата постепено ќе ги укинува ограничувањата...