таг: посочуваат

Обрнете внимание на нив! Ова се знаци дека треба да посетите...

0
реклама Експертите посочуваат дека навремената посета на лекар може да помогне да се утврди дијагнозата...

Харвард ја препорачува оваа диета

0
Истражувачи од Универзитетот Харвард посочуваат четири шеми на здрава исхрана коишто можат да помогнат во намалување на ризикот од прерана смрт до 20...

Зборувањето странски јазик може да го одложи умствениот пад

0
Нови научни сознанија посочуваат дека говорењето странски јазик, покрај мајчиниот, му дава на мозокот вежба, обезбедувајќи така ментална стимулација – потребна и доволна...

Решена мистеријата зошто се згрутчува крвта од вакцината на „АстраЗенека“

0
Како главен виновник ги посочуваат таканаречените „пловечки мутирани протеини“ што можат да се појават кога вакцината испраќа шилест (спајк) протеин на коронавирусот...