таг: посетителите

Подземјето на Колосеумот во Рим првпат достапно за туристи

0
Граѓаните на Рим и посетителите наскоро ќе можат да го посетат подземјето на познатиот Колосеум. Тоа ќе биде отворено за јавноста по првпат...

Вработен во кино открива што се’ можат да видат во мракот

0
Посетителите на кино салите останале шокирани кога еден од вработените открил дека тие можат да видат се’ што се случува во мракот. ...

Холандија: задолжителна ковид-пропусница за влез во тоалетите на баровите

0
Посетителите на баровите во Холандија немаат обврска да покажат ковид-пропусница за седење на терасите, но...

ФОТО: Во мај вакцинација кај Дракула: Лекари со вампирски заби делат...

0
Поверојатно е посетителите кои овој месец престојуваат во замокот на Дракула во Романија да пронајдат траги од убод на раката отколку на...