таг: ПоповаУзуновски

ИНТЕРВЈУ | Дора Попова-Узуновски, психолог: Онлајн наставата го атрофираше моторниот развој...

0
Дора Попова-Узуновски е дипломиран психолог на Филозофскиот факултет при институтот за психологија на УКИМ и магистер на психолошки науки во областа на клиничката...