таг: Понтиус

Почина Берни Медоф, човекот кој изврши измама вредна 65 милијарди долари

0
Берни Медоф, кого шемата Понтиус од 65 милијарди долари го направи еден од најомразените криминалци и го уништи дури и неговото семејство, почина...